Priser

Min viden, er mit produkt

Ved DejligLama køber du først og fremmest viden, en viden der er blev til gennem en hel del tid brugt foran computeren. Den viden du køber, kan udmønte sig i et konkret produkt eller råd og vejledning ift. den digitale verden vi befinder os i.

Timepriser – 2017

870 – Udvikling, opsætning og Indholdsarbejde

1200 – Rådgivning, strategi, konsulentassistance mv.

Estimater er starten på et godt projekt

Viden sælges på timebasis, baseret på et indledende estimat og løbende del-estimater hvor det er nødvendigt. Det betyder konkret at et estimeret projekt til 20 timer godt kan koste dig 18 timer. – Ja, jeg ved godt det lyder skørt!

Hvis vi ser at projektet ændre struktur så vi kommer til at overskride estimatet væsentligt, tager vi sammen en vurdering af projektet inden vi går videre.

Jeg estimerer, konkretiserer og producere ud fra et oplæg fra dig. Et estimat er din ledetråd til budgettet, og jeg arbejder inden for de rammer der sættes af estimatet. Når projektet er i gang og opgavens omfang ændre sig, ændre estimatet sig også. Derfor giver jeg løbende vurderinger på de enkelte tiltag, så du kan tage stilling til deres prioritet i projektet.

Starten på et godt estimat er et godt oplæg. Mangler oplægget, laver vi det sammen.

Skriv til core@dejliglama.dk og få et tilbud.

Løbende månedlig aftale

Skal DejligLama være din faste go-to-guy for rådgivning og strategisk udvikling af dit website?
Optil 10 timer/måned  for kr. 800 i timen.

Lav dit eget estimat

Her er en nem vejledning til estimering af omkostninger ved teknisk udvikling af hjemmesider.

For alle klassiske hjemmeside opgaver, bruger jeg denne formel til estimering.

6000 /sidetype (forside, artikel/underside/galleri mv.)

2000 /funktion (nyhedsbrev, poll, slider, galleri osv.)

Jeg er ligeglade med antallet af egentlige sider, men bekymre mig mere om side typer, altså forskellige designs og funktioner.

Skriv til core@dejliglama.dk med et wireframe, eller sidetype og funktionsliste, så får du et GO på estimatet!

White-label Lama

Jeg arbejder gerne som tilknyttet ressource til bureauer. Så har du digital manpower når du behøver det på et projekt eller kundemøde hvor jeg kommer ud som din tech. mand. Vi kan samarbejde pr. projekt eller en fast månedlig aftale.

Når der arbejdes som White-lable Lama, aftaler vi hvorledes afvigelsen fra punktet Markedsføring i forretningsbetingelserne skal ske.

Alle priser er DKK ex.moms.