DejligLama + Visue = Nordic Custom Made

DejligLama og Visue har efter lidt over et års samarbejde, valgt at slå os sammen.

Derfor hedder vi nu hedder Nordic Custom Made. Vi er midt i processen, og DejligLama, Visue og Nordic Custom Made roder stadig i vores e-mails og over for kunderne – Det beklager vi!

Det er de samme gode mennesker, plus en håndfuld ekstra folk som er freelance tilknyttet opgaverne. Vi bruger navneskiftet og sammelægningen til at strømline både interne arbejdsprocesser og de løsninger vi tilbyder kunderne.

Nogle gange giver det bare mening at ligge 2 og 2 sammen. Eller i dette tilfælde 1 + 4. Så joken med at 2+2 giver 5 er ikke helt ved siden af. Kåre fra DejligLama, Linda, Frederik, Alexander og Katarina fra Visue, samt Thomas som knap er startet selvstændig endnu, efter mange år som underviser.

Det hele går lidt hurtigt, og vi har travlt. Vi glæder os til at kunne tilbyde endnu mere god service til vores kunder – nye som gamle.

Er det WordPress du er til, så er vi med dig hele vejen fra Idé til færdig løsning, både på APP og hjemmeside niveau.

Hvad skal der ske med DejligLama ? – ja, det er ikke godt at vide, men Lama’en forsvinder ikke bare sådan lige, så du skal være velkommen til at skrive til mig på både core@dejliglama.dk og kaare@nordiccustommade.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *